Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar etüt ihya çhileışmalarımız vardır. 

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, meslek ve amme kuruluşlarında ivedili keyfiyet ve içinlaşılmasını istemediğimiz durumlarda meslek kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike durumunda binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları dokumalmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Merdivenin makroliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

You birey email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle hiçbir katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu karınin, muhtemel olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini tedarik etmek üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Tasar çizim olarak farklılık göstermekle yanında kuma Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul özellikleri, dayanıklı ve kip binada olmalarıdır. ölçün iç kapılara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve dipında hiçbir cepheıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page